Egy LED televízió is gazdára talál Ezüstvasárnap a Kossuth téren

Az "ADNI ÖRÖM" jótékonysági kampányról tartott sajtótájékozttót a Rejtett Kincsek Down Egyesület pénteken.

Vékony Katalin2023. december 01.
Kategória: 

A Rejtett Kincsek Down Egyesület idén először szervez tombola sorsolást a nyíregyházi adventi forgatagban, melyre ezüstvasárnapon, azaz az öröm vasárnapján kerül majd sor, és ahol értékes nyeremények várják a vásár látogatóit, akik tombola vásárlásukkal támogatják a szervezetet.

Erről tartott sajtótájékoztatót pénteken az egyesület, valamint Dr. Ulrich Attila alpolgármester úr. A tájékoztatón elhangzott, hogy Nyíregyháza város is fontosnak tartja, hogy egy olyan kezdeményezés mellé álljon, amellyel a Csodavár Inkluzív Fejlesztő Központ és Játszóház működését támogatja.

"A megvásárolt tombolákból származó bevételt az egyesület az általa 12 évvel ezelőtt létrehozott Csodavár Inkluzív Fejlesztő Központ és Játszóház működésének támogatására, az ott fejlődő gyermekek magas szintű ellátásának biztosítására fordítja" - mondta el Kisari Károly, a Rejtett Kincsek Down Egyedsület elnöke.

A jótékonysági tombola sorsoláson 2023. december 17-én olyan értékes nyeremények várják a vásár látogatóit, mint hotel kedvezménykupon, könyvcsomag, belépők a Nyíregyházi Állatparkba vagy az Élményfürdőbe, Nosiboo készülék és egyéb ajándékok. A fődíj pedig egy LED televízió.

A jótékonysági tombolasorsolás részleteiről ITT olvashat!