Érzékenyítő programok óvodások és iskolások részére Nyíregyházán

A Tesco Magyarország "Ön választ, mi segítünk" programjával immár tizedik alkalommal segíti a civil szervezeteket. Február 13-ig három közösség programjára szavazhatnak a Tesco vásárlói Nyíregyházán

Vékony Katalin2022. január 17.
Kategória: 

A mai felnőttek nem kaptak eszközt a kezükbe (a szívükbe), mellyel kezelni tudnák a fogyatékossággal élőket. Erre a társadalmunkat feszítő problémára kínál megoldást a "Érzékenyítés a négyzeten (EQ2)" szemléletformáló programsorozatunk, mely során gyermekeinknek mutatjuk meg testközelből, játékosan a fogyatékosságot, az ő szemléletüket már a gyökereinél megváltoztatva, hiszen ők lesznek a jövő szülői! 

A Tesco Magyarország "Ön választ, mi segítünk" programjával immár tizedik alkalommal segíti a civil szervezeteket. Február 13-ig három közösség programjára szavazhatnak a Tesco vásárlói Nyíregyházán, közöttük a Rejtett Kincsek Down Egyesület „Érzékenyítés a négyzeten (EQ2) - a mi gyermekeink a jövő szülői” kezdeményezésére. Szavazni a nyíregyházi Tesco áruházban lehet a pénztárnál kapott zsetonokkal!

Szavazzatok az "Érzékenyítés a négyzeten (EQ2)" projektre, mert ez egy olyan gyakorlatias érzékenyítő program, amellyel valóban változást érünk el, amelyben akár a ti gyermeketek osztálya, óvodai csoportja is részt vehet!

Szavazás helye: Tesco Hipermarket - Nyíregyháza Kosbor út 1.
Szavazni lehet:2022. január 17 – 2022. február 13

SZAVAZZ A REJTETT KINCSEK DOWN EGYESÜLET PROGRAMJÁRA,

- mert tíz gyermekcsoportnak, azaz közel 300 nyíregyházi gyermeknek tudjuk kézzel foghatóan bemutatni a fogyatékossággal élők mindennapjait, miközben játszóházi hangulatban tanulják az elfogadást
- mert húsz éve teszünk a társadalmi kirekesztettség ellen
- mert hiszünk abban, hogy a változást együtt érjük el